Behandlinger / Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi er en blid og effektiv behandlingsform, som nænsomt hjælper kroppen tilbage i balance.

 

Det gøres ved at afspænde membraner og frigøre led omkring kranie-knoglerne og på den måde fjerne spændinger der påvirker centralnerve-

systemet.

 
 
Jeg arbejder bl.a. på:
 

At få ro på nervesystemet. Hvis kroppen er belast af f.eks sygdom - spekulationer - spændinger, angst eller stress, eller man har for meget fart på i hverdagen, belaster det nervesystemet. Kroppen bliver låst fast i en stress situation, gennemstrømningen nedsættes. Man kan føle at kroppen er stiv og ubevægelig og det kan være svært at trække vejret ordentligt.

 

At forbedre cirkulationen i systemet, dvs. bedre optagelse af ilt/næring til cellerne og bedre udskillelse af affaldsstofferne.

 

Balancere hormonsystemet - f.eks. overgangsalderen.

 

Balancere immunsystemet - f.eks. infektioner, eller i forbindelse med sygdom eller kroniske sygdomme.

 

 

Piskesmæld - Er du ramt af piskesmæld og går med symptomer som: hovedpine, svimmelhed, træthed, kæbespændinger, nakkesmerter, søvnbesvær, koncentrationsbesvær, fordøjelsesproblemer, frustration, synsændringer, hukommelsesbesvær eller andet.

 

 

 

Kranio-Sakral-terapi er desuden effektiv til behandling af børn med indlæringsproblemer, taleproblemer, ADHD, kolik og hyperaktivitet samt tilbagevendende forkølelse og mellemøresbetændelse. Ved at afspænde membraner og frigøre led omkring kranieknoglerne, vil der blive fjernet spændinger der påvirker centralnervesystemet, og på den måde giver børnene ro i kroppen.

 

 

Jeg er specialiseret i - piskesmæld, hovedpine/migræne, stress, tankemylder, nervøsitet, nakkespændinger, depression, eller bare som welnessbehandling, hvis du ønsker fornyet energi. 

 

Hedda Harbro | CVR: 31 10 62 22 | Sønderholmsvej 19, 2690 Karlslunde  | Tlf.: 20 84 08 53 | hedda.colind@gmail.com