Udtalelser

Min egen historie: En af mine egne børn er infantil autist, svært mental retaderet og har svær epilepsi. Han er i dag teenager. Hans forskellige diagnoser gør at han meget nemt bliver stresset og får angst. Han bliver med jævne mellemrum, igennem hele hans liv, behandlet med Kranio-Sakral Terapi. Behandlingen giver ham den ro, han har brug for, så han f.eks. bedre kan indlære. Han bliver mere nærværende, og det hjælper ham til at takle de forskellige udfordringer i hans hverdag, som der er rigtig mange af. Når han bliver behandlet, får han forløst nogle af de følelsesmæssige blokeringer, der sidder i hans krop. Det er følelser både omkring hans sygdom, men også omkring alle de daglige udfordringer, han har, og det giver ham også en god ro i sindet.

Jeg har gennem min uddannelse til Kranio-Sakral Terapeut også modtaget en masse behandlinger, de forløb hjælper mig til bl.a at få forløst de følelsesmæssige oplevelser, som jeg møder i mit liv som mor til en handicappet dreng, det kan bla. være sorg, frustration, afmagt, angst og spekulationer.

Har du selv sygdom inden for livet, enten en tæt på eller dig selv og kan du genkende nogle af de følelser/oplevelser jeg beskriver, kan jeg bestemt anbefale dig at få Kranio-Sakral Terapi.
 
Du er velkommen!

Mange hilsner fra Hedda Harbro Colind.

 

Efter nogle voldsomme knivoverfald på mit arbejde i social psykiatrien, fik jeg angst, depression og post traumatisk stress syndrom. Jeg levede i dette helvede i nogle år, før jeg magtede at søge hjælp. Det blev her Hedda´s Kranio-Sakral Terapi kom ind i billedet. Jeg var meget nervøs for hvad resultatet af behandlingen ville være, men blev rigtig glædeligt overrasket. Efter ikke at have turdet at sove, pga. mareridt oplevede jeg at allerede efter første behandling sov jeg som en baby. Og derudover fik jeg et dybt glimt at min indre ro. Dette blev endnu mere udtalt efter endnu nogle behandlinger. Da jeg kom til Hedda havde jeg, uden større succes, fået den behandling som det etablerede system kan tilbyde. I dag lever jeg et næsten helt almindeligt liv - tak Hedda. De kærligste hilsner fra Rosa

 

 

Ved en ulykke i januar, brækkede jeg kindbenet og fik et kraftigt piskesmæld og hjernerystelse. Jeg havde konstant voldsom hovedpine, sov 16 timer i døgnet og havde svært ved at huske og koncentrere mig. Allerede ved første behandling med Kranio-Sakral Terapi hos Hedda Harbro, rettedes den skævhed jeg havde fået i ansigt og hoved og jeg kunne tydeligt mærke, at jeg blev lige indeni min mund. Efter en række behandlinger kunne jeg gradvist slippe den smertestillende medicin, som jeg havde taget dagligt i store mængder og jeg begyndte, at få dage uden hovedpine. Jeg kunne tydeligt mærke ved hver behandling, hvordan det hele stille og roligt forbedredes og blev mere og mere normalt.

 

Jeg har tidligere fået Kranio-Sakral Terapi ved stressrelateret spændingshovedpine med super resultat. Har ellers prøvet meget forskellig behandling for det, men først ved Kranio-Sakral Terapien har jeg fundet en behandling der virker med det samme og hvor jeg kan undgå brug af hovedpinepiller. Det er en fantastisk følelse, når man ligger der på briksen og kan mærke at spændingerne løsnes på en meget behagelig måde og det 'overtryk' jeg føler, at jeg har i hovedet forsvinder.

Med venlig hilsen

Hanne Stigaard

 

Kære Hedda.

Fantastisk oplevelse i dag. Jeg blev helt rørt over det da jeg kom hjem, er så taknemmelig. Du er en fantastisk formidler af disse ting, tak til dig.

Kh Charlotte.

 
Hedda Harbro | CVR: 31 10 62 22 | Sønderholmsvej 19, 2690 Karlslunde  | Tlf.: 20 84 08 53 | hedda.colind@gmail.com