Kangen-vand

 

 

 

Ovenstående slogan lyder smart og letkøbt, men læs her, hvordan det kan være sandt...

 

 

Vand er en uvurderligt vigtig bestanddel i vores krop, så derfor er kvaliteten af dét vand, vi drikker, af meget stor betydning. Maskinerne til Kangen-vand er som de eneste på markedet klassificeret som medicinsk udstyr og bruges på hospitaler i Japan pga. vandets sundhedsfremmende egenskaber.

 

De primære fordele ved Kangen-vand er…

 

 
 

Vandet filtreres 

 

Vandhanevand indeholder syremineraler som bla. svovl, bly, bakterier, nitrat, fosfat, klor, derudover er der mere fysiske bestanddele som rust og aflejringer fra rørene.

 

Alt dette filtreres fra.

 

 

Vandet gøres basisk

 

Blodets pH-værdi skal altid holdes på 7,365, og det sørger kroppen selv for at justere. Dog er den kost, som vi indtager i den vestlige verden, meget syredannende, og derfor skal kroppen hele tiden bruge store mængder energi for at reducere syreophobninger i kroppen.

 

Ved at drikke basisk vand afbalancerers syre/base-forholdet, og det kan mærkes på både overskud og daglig trivsel såvel som det generelle helbred.

 

 

Vandet ioniseres

 

Frie radikaler virker nedbrydende på kroppens celler og spiller derfor en afgørende rolle for vores helbred. Kangen-vand har en meget høj, negativ ORP (Oxidation Reduction Potential). ORP er et udtryk for en substans’ oxideringsevne, altså hvor hurtigt den nedbrydes af ilt. De ekstra elektroner fra ioniseringsprocessen virker hæmmende på de frie radikaler i kroppen, og derfor giver Kangen-vand både skønheds- og sundhedsmæssige fordele.

 

 

Vandet struktureres

 

Kangen-vand struktureres i mikro-klynger, hvilket betyder, at det enkelte vandmolekyle får en sekskantet struktur, som absorberes og hydrerer kroppens celler meget hurtigere end almindeligt vand.
 
 

 

Hedda Harbro | CVR: 31 10 62 22 | Sønderholmsvej 19, 2690 Karlslunde  | Tlf.: 20 84 08 53 | hedda.colind@gmail.com